Παρουσίαση τζακιών στην ελληνική αγορά!

Μια πολλή πρωτότυπη και λειτουργική ιδέα για τη διακόσμηση του περιβάλλοντα χώρου του σπιτιού σας είναι τα υπαίθρια τζάκια. Φανταστείτε τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα που θα μοιραστείτε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα γύρω από το τζάκι αυτό. Ύστερα από ένα ευχάριστο περίπατο μέσα στο κρύο, μετά από τις υπαίθριες δραστηριότητες μαζί με την οικογένειά σας, θα απολαύσετε τον καφέ σας, θα ανταλλάξετε τα νέα σας και θα αφηγηθείτε ιστορίες δίπλα στο υπαίθριο τζάκι.

Ο υπαίθριος χώρος γύρω από το σπίτι σας θα ομορφήνει αφάνταστα με την κομψή παρουσία του υπαίθριου τζακιού, πιο πέρα μια πέτρινη βρύση, ο κήπος με τα λουλούδια σας και μια παιδική χαρά για να διασκεδάζουν τα παιδιά σας.

Το υπαίθριο τζάκι ή αλλιώς τζάκι εξωτερικού χώρου λειτουργεί επίσης σαν μπάρμπεκιου. Εκεί θα ψήσετε νόστιμα λουκάνικα, και λαχταριστές μπριζόλες και θα απολαύσετε το κρασί σας παρέα με τους φίλους σας.


Κατασκευή υπαίθριου τζακιού

Για να κατασκευαστεί ένα υπαίθριο τζάκι πρέπει να τηρηθούν οι ίδιες προδιαγραφές που τηρούνται και για την κατασκευή ενός εσωτερικού τζακιού. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να έχουν μεγάλη αντοχή γιατί θα βρίσκονται σε υπαίθριο χώρο και θα είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες.

Όπως και το χτίσιμο μιας πέτρινης βρύσης ή μιας καλοχτισμένης πέτρινης μάντρας, το υπαίθριο τζάκι εξωτερικού χώρου θα πρέπει να χτιστεί από επιδέξιο και πεπειραμένο τεχνίτη. Είναι απαραίτητο να γίνει σωστή μέτρηση, να επιλεγεί το καταλληλότερο σημείο του υπαίθριου χώρου και να γίνει σωστή κατασκευή της καμινάδας.

Ένα υπαίθριο τζάκι αποτελεί δείγμα κύρους και ένδειξη καλαισθησίας. Συγκεντρώστε γύρω του τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χαρείτε το φαγητό σας και έτσι θα γλυκάνετε τις συννεφιασμένες μέρες και τις σκοτεινές νύχτες του χειμώνα στον υπαίθριο χώρο του κήπου σας.