Παρουσίαση τζακιών στην ελληνική αγορά!

Ένας έξυπνος και καλαίσθητος τρόπος για να θερμάνετε το χώρο σας είναι το ηλεκτρικό τζάκι. Δεν έχει κόστος εγκατάστασης και η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας είναι μηδαμινή (γύρω στα 0,11 Ε την ώρα).

Τα ηλεκτρικά τζάκια είναι οικολογικά και δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον. Λειτουργούν είτε μόνο σαν διακοσμητικά ή σαν κανονικό θερμαντικό σώμα. Στην πρώτη περίπτωση βγάζουν μόνο διακοσμητική φλόγα, ενώ εάν χρησιμοποιηθούν για θέρμανση η φλόγα είναι πραγματική. Ο χώρος που μπορούν να θερμάνουν είναι γύρω στα 40 τ.μ. Το μόνο που απαιτείται για τη λειτουργία τους είναι η σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα.


Eίδη ηλεκτρικών τζακιών

Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρικά τζάκια που μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο ή στο πάτωμα και να ενσωματωθούν με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και υλικά όπως πέτρα, ξύλο, γρανίτης, τσιμέντο, λάκκα κλπ. Εσωτερικά είναι επενδυμένα με άκαυστο κεραμικό υλικό που δεν παθαίνει αλλοιώσεις.

Τα ηλεκτρικά τζάκια δεν χρειάζονται μπουρί ή καμινάδα. Τοποθετούνται κυρίως στον τοίχο (επιτοίχια τζάκια) αλλά μπορούν να είναι και κρεμαστά. Μπαίνουν σε λειτουργία χειροκίνητα ή με τηλεκοντρόλ με το πάτημα ενός κουμπιού!

Σύγχρονα οικολογικά ηλεκτρικά τζάκια


Οικονομικά, οικολογικά και αποτελεσματικά για μικρούς χώρους, τα ηλεκτρικά τζάκια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και εγκαθίστανται σε νεόδμητες ή παλαιές κατοικίες. Μία καλαίσθητη και πρακτική λύση θέρμανσης χωρίς τα μειονοκτήματα του πραγματικού τζακιού, που όμως απομιμείται τη θαλπωρή του με φλόγα που μοιάζει με πραγματική.